Драма: Любимата певица Тони Дачева се бори за живота си! (ето какво изплака)

Тони Дачева страда от тежка форма на диабет!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-lyubimata-pevica-toni-dacheva-se-bori-za-zhivota-si-eto-kakvo-izplaka/113078 Goreshto.net
Драма: Любимата певица Тони Дачева се бори за живота си! (ето какво изплака)

Тони Дачева страда от тежка форма на диабет!

Тя е звезда от зората на поп фолка и спокойно можем да я определим като любимка на публиката, наред с Ивана и с Глория. Да, става дума за Тони Дачева, която днес е изправена пред най-сериозната битка - тази за живота си.

Певицата неведнъж е споделяла, че страда от тежка форма на диабет, който може да се овладее и да се "застопори" само с инсулинови инжекции. При това не какъв да е инсулин, а бързодействащ, защото всичко друго би рискувало болестта да увреди бъбреците й, оттам другите органи и дори да доведе до фатален край.

Проблемът сега е, че въпросният инсулин, който е така нужен на Дачева, го няма никъде. В аптечната мрежа казвали, че е изчерпан и чакат количества, но не се знае кога.

Това не е за първи път в нашата държава. Преди месеци отново хора изреваха, че нямат нужното лекарство като тогава сред известните от тях бе бившото гадже на Влади Въргала - актрисата Тезджан Ферад. Джани се оплака, че е търсела къде ли не, молела, питала и накрая, като по чудо, познати хора намерили и й изпратили инсулин от друг град.

Дано ситуацията да се оправи скоро и да има зареждане, защото хората с диабет у нас са наистина много и разчитат само на лекарствата си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.