Драма: Магдалена от "Ергенът" разтърси Алек Младенов с потресаващата си история!

Магдалена Томова е преминала през ада в предишна връзка!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-magdalena-ot-ergenat-raztarsi-alek-mladenov-s-potresavashtata-si-istoriya/129036 Goreshto.net
Драма: Магдалена от "Ергенът" разтърси Алек Младенов с потресаващата си история!

Магдалена Томова е преминала през ада в предишна връзка!

Магдалена Томова, за която все по-упорито се говори, че ще спечели "Ергенът", а и сами виждаме колко е "лапнал" по нея Алек Младенов, разтърси с историята си. Тя разказа кошмарна част от миналото си на синеокия красавец, който настръхна, а заедно с него и зрителите.

Оказа се, че Маги е имала огромна първа любов като е била на 18 години. Тя била отдадена изцяло на този човек, телом и духом, а той бил цялата й вселена. Връзката им продължила две години, но после той започнал страшно да се променя и да показва лице, от което тръпки я побивали.

Казано вкратце, гаджето на Маги започнал да проявява пълна обсебеност от нея и да се държи като психарите по филмите. Следял всяка нейна крачка, контролирал я, забранявал и много неща. След като в един момент тя решила да сложи край и да се раздели с него, той тотално откачил.

Маги дори сравни своя случай с този на Дебора от Стара Загора, като за щастие тя се разминала без физически наранявания, но била принудена да избяга от Варна в София при леля си, защото онзи заплашвал нея и семейството й.

Алек остана потресен от чутото и сякаш още повече започна да харесва блондинката. Тя му е тръпка още от началото, нищо че е по-голяма от него с 8 години.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.