Драма: Маги Джанаварова в криза заради бебето си!

Маги Джанаварова призна, че понякога не може да спре да плаче!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-magi-dzhanavarova-v-kriza-zaradi-bebeto-si/117712 Goreshto.net
Драма: Маги Джанаварова в криза заради бебето си!

Маги Джанаварова призна, че понякога не може да спре да плаче!

В криза е изпаднала певицата Маги Джанаварова, а причината е бебето. Всъщност не в самото бебе, а в нея. Както знаем, неотдавна Маги стана родител за първи път и бе изключително щастлива. И все още е, ако не е един фактор, който я побърква.

Досега тя не се решаваше да го разкрие публично, но при все, че не намира решение, го направи. Става дума за това, че Джанаварова няма кърма. Или поне не достатъчно, за да може спокойно да храни бебето си.

"Това ме измъчва, понякога плача от безсилие и си казвам, че съм лоша майка. Как да не съм, след като не мога да дам на детето си това, от което има нужда?! Работим, за да се справим с този проблем, изпробваме различни начини, но има моменти, в които се обезсърчавам някак и изпадам в дупка", разказва певицата.

Тя обясни, че прави това, за да помогне на всички други жени в нейното положение, защото лекарите й обяснили, че те са много. А и вече има редица алтернативни начини, по които мамите да хранят пълноценно и здравословно своите бебета, дори и да нямат кърма.

"Не се тревожи, ти поне искаш да го правиш. Има бол крави, които са фрашкани с кърма, но не щат да си "развалят цомбите", коментират нейни последователи в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.