Драма: След фиаското със знамето, Мила Роберт на лекарства и в тежка депресия!

Мила Роберт се е затворила в дома си и не излиза!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-sled-fiaskoto-sas-znameto-mila-robert-na-lekarstva-i-v-tezhka-depresiya/137404 Goreshto.net
Драма: След фиаското със знамето, Мила Роберт на лекарства и в тежка депресия!

Мила Роберт се е затворила в дома си и не излиза!

В тежка депресия е изпаднала Мила Роберт, а причината е скандалът с българското знаме, което тя поруга по време на София прайд. Припомняме, че щерката на Ваня Щерева беше облечена в рокля с цветовете на флага ни, която рязко съблече на сцената и запокити на земята, за да остане по друго рокле, с цветовете на гей общността.

Нищо против общността, но защо показа подобно престъпно отношение към знамето ни, скочиха хиляди българи и на Мила бяха отказани дори участия впоследствие. Тя трябваше да пее в Аспарухово, но кметът лично отмени участието й като заяви, че не иска на събитието си хора, които петнят името на родината ни.

След всички тези неща Мила е изпаднала в депресия и то голяма, разкриха днес близки до нея източници. Тя не излизала от дома си и не спирала да плаче, което наложило срещата й с психолог и предписването на доста силни успокоителни лекарства.

Приятели се опитват да й помогнат да се справи с паник атаките, а потребители й обясняват как вместо да се самосъжалява и да го играе жертва, трябва да се замисли над постъпката си, да се извини искрено и да промени поведението си, вместо да се тръшка.

"Много е лесно да се нагълташ с хапчета, по-добре се стегни и продължи напред като една идея по-читав човек", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.