Драма в дома на Петя Буюклиева, тя изрева: Страшно беше!

Петя Буюклиева още не може да говори спокойно за случилото се!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-v-doma-na-petya-buyuklieva-tya-izreva-strashno-beshe/112824 Goreshto.net
Драма в дома на Петя Буюклиева, тя изрева: Страшно беше!

Петя Буюклиева още не може да говори спокойно за случилото се!

За драма в дома й разказа Петя Буюклиева, която още се кръсти, благодари на Бог и не може да разказва спокойно за случилото се, без да й се разтреперят ръцете. Певицата сподели, че жилището им е било обрано от нагли апаши, които задигнали всичко - дори наградите й, които не е ясно за какво ще им служат.

Зулумът станал точно преди семейството й да се пренесе в новия си дом, а Петя е убедена, че крадците са ги следили като са се местели и са използвали промеждутъка, за да отарашат всичко.

"Може би е било въпрос на минути, дори на секунди. Връхлетели са у нас и са взели всичко, което им се изпречи пред очите. В каква страна живеем, какви хора се навъдиха, ужасно е", не може да го проумее Буюклиева.

Тя обаче е благодарна, че са се отървали само със загубата на вещи, защото е наясно, че има случаи, в които апашите влизат нощем, натъкват се на хора и има чудовищни последици.

"Да сме добре и да сме здрави, това е, което искам. Халал да са им нещата, то има кой да ги гледа и да ги съди", казва певицата.

А иначе се радва, че синът й се е оженил и живее щастливо с жена си в Швейцария. Чака само да я направят баба, защото вече две години минали, а младите само се "почесвали".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.