Драма: Васил Найденов не отиде да погребе брат си! (семейната му история е тягостна)

Васил Найденов има двама братя и една сестра!

https://goreshto.net/shoubiznes/drama-vasil-naydenov-ne-otide-da-pogrebe-brat-si-semeynata-mu-istoriya-e-tyagostna/114606 Goreshto.net
Драма: Васил Найденов не отиде да погребе брат си! (семейната му история е тягостна)

Васил Найденов има двама братя и една сестра!

Двама братя и една сестра има големият Васил Найденов, който изгуби един от тези братя сравнително скоро. Брат му Жорж страдал от множество заболявания и си отишъл от тях, тънейки в бедност. Той е по-малък от Васил, но през годините ослепял, получил инсулт и още ред тегоби, които го вкарали в гроба.

На погребението му обаче известният изпълнител не отишъл. И не от лошо сърце, а защото де факто почти не се познавал с него, нито с другите си брат и сестра. Само сестра си видял веднъж, когато му се представила след концерт, но така и не се сближили.

Те са му роднини по бащина линия. Деца на бащата, който го е зарязал като малък, едва на една годинка. Михаил Найденов си тръгнал от него и от майка му без обяснение, а жената се поболява тежко и си отива едва на 42 години.

На практика Васко е отгледан от баба си, дядо си и леля си по майчина линия, другите не познава. Найденов е разказвал, че веднъж, отново след концерт, към него се приближил мъж и му разкрил, че е родният му баща.

"Просто ми каза - здравей, аз съм баща ти. Странно се почувствах, не знаех как да реагирам. Това беше напълно непознат човек, към когото не почувствах нищо. Няма и как да бъде иначе след като и ден от живота си не съм прекарал с него, нито той се е интересувал от мен", споделя обичаният певец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.