Драматично: Разкриха голямата семейна тайна на Мария Силвестър!

Мария Силвестър никога не е говорила за това!

https://goreshto.net/shoubiznes/dramatichno-razkriha-golyamata-semeyna-tayna-na-mariya-silvestar/126403 Goreshto.net
Драматично: Разкриха голямата семейна тайна на Мария Силвестър!

Мария Силвестър никога не е говорила за това!

Голяма семейна тайна на синеоката водеща Мария Силвестър излезе наяве. Оказа се, че тя има сестра, която също се казва Мария, но която не са една кръв. Момиченцето било осиновено от майката на Силвестър, когато било още мъничко, защото родителите му били клошари.

Биологичната майка на детето загинала при пожар в Костенец, а то останало на произвола и кой знае какво щеше да се случи с него, ако не било семейството на Мария Силвестър. Те взели детето и го отгледали като свое,  двете сестри се разбират все едно са кръвни такива. Освен Мария, водещата има и един роден брат.

"Не съм говорила за тази история, защото сестра ми не искаше да се коментира допреди време. Тя обаче е страшен боец, много е готина и е най-добрият ми приятел. Днес вече е женена, има свое семейство и дете. Много сме близки и съм благодарна на Бог, че я изпрати в живота ни", споделя Мария Силвестър.

Тя самата винаги е казвала, че обича да помага на хората и с удоволствие би осиновила дете. До момента това не се е случило, но за сметка на това водещата обожава работата си в "Бригада Наш Дом", където също има възможност да прави щастливи хора в нужда.

Май на Силвестър не й липсва нищо друго, освен един нормален и сериозен мъж, който да й е опора, но за жалост последните са все по-голяма рядкост в наши дни.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.