Дръж се, България, спасението иде: Барбито Андреа влиза в политиката!

Андреа Иванова от Бургас усилено напъва по политология!

https://goreshto.net/shoubiznes/drazh-se-balgariya-spasenieto-ide-barbito-andrea-vliza-v-politikata/135637 Goreshto.net
Дръж се, България, спасението иде: Барбито Андреа влиза в политиката!

Андреа Иванова от Бургас усилено напъва по политология!

Избори в избори, след тях нови избори, малко пауза и пак избори, а и се очертават поредни такива през есента. До днес на политическия фронт спасение май нямаше, но дръж се, България, то най-сетне иде. И се казва Андреа Иванова, по-известна просто като Барбито Андреа.

Мдаа, мислите, че се майтапим, ама не. Бургазлийката заяви, че вместо да ходи по кръчми с приятелки, заляга сериозно над учебници и книги по политология, като засега се задоволява само да прави политически анализи и коментари на ситуацията, но след време ще поеме към самата политика - навътре в дебрите й...

Сигурни сме, че това ще бъде нещо забележително, но да изчакаме. А сега ще кажем само, че Иванова прогнозира нови избори през есента (не, че ти е необходимо образование, за да го предвидиш) и смята, че към днешна дата партиите няма да се разберат.

"Много са и са много различни, карат се постоянно и не смятам, че някоя от тях ще отстъпи, за да се направи нужната коалиция и правителство, което да управлява стабилно България за цял един мандат. Може би дори няма изобщо за се разберат, а ще се излъчи пак служебен кабинет и отсега се готвим за нови избори, чиито резултат май пак ще е подобен", заключва Андреа Иванова.

А после успокоява хората, че устните й са съвсем добре, отлични са и ще си прави нова вливка с хиалурон.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.