Духнаха й под опашката: Жени Джаферович изхвърлена от "Като две капки вода"!

Жени Джаферович е аут от предаването на Нова ТВ!

https://goreshto.net/shoubiznes/duhnaha-y-pod-opashkata-zheni-dzhaferovich-izhvarlena-ot-kato-dve-kapki-voda/53029 Goreshto.net
Духнаха й под опашката: Жени Джаферович изхвърлена от "Като две капки вода"!

Жени Джаферович е аут от предаването на Нова ТВ!

Жени Джаферович място не може да си намери от яд и бяс след като позорно я натириха от Нова ТВ. Ще попитате какво пък е правила там?! Много просто - от 2019-та година тя успя да се намърда като гримьор в екипа на "Като две капки вода" и седя там до днес. Явно обаче Маги Халваджиян й е показал червения картон, защото Евгения вече е аут.

Преди време тя не спираше да поства снимки от процеса на гримирането на звездите във формата и преобразяването им. Този път обаче не качва нищо, а и името й не фигурира във финалните надписи на предаването.

Дали причината е в това, че мъжът й е водещ на Сървайвър в конкурентната телевизия, или просто хитрият арменец Халваджиян е решил да се вслуша в хората, които отдавна не понасят двамата Джаферович, не е ясно. Ясно е само, че Евгения не работи при него.

Впрочем недоволството на хората е с пълно право, защото съпрузите от години не спират да се бутат и тикат с лакти и зъби, само и само да са на екран. То не бяха "Черешки", то не бяха Сървайвъри, то не бяха Брадъри, то не бяха "Игри на волята", то не бе чудо...

"Явно и Евгения са я държали в "Капките" по милост и заради мъжа й, защото като гримьорка изобщо не е нещо особено. Къде, къде по-добри има от нея, да не се лъжем", коментират в бранша.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.