Двама ергени един срещу друг: Ето какво заяви Виктор Стоянов за Алекчо!

Виктор Стоянов и Алек Младенов едва ли ще си станат близки!

https://goreshto.net/shoubiznes/dvama-ergeni-edin-sreshtu-drug-eto-kakvo-zayavi-viktor-stoyanov-za-alekcho/134824 Goreshto.net
Двама ергени един срещу друг: Ето какво заяви Виктор Стоянов за Алекчо!

Виктор Стоянов и Алек Младенов едва ли ще си станат близки!

Първият и третият ерген - Виктор Стоянов и Алек Младенов може и да се запознаят, но едва ли ще си станат близки. Не и след като Виктор направи на нищо Алек, при това с тънка ирония и доста интелигентно, признаваме му го.

Стоянов видя, че потребителите и фенове на формата го задръстват с молби и предложения да се кандидатира за новия сезон и да се върне, тъй като той бил най-читав и най-много мъж от следващите двама.

Е, за жалост, това няма да се случиш. Не знаем как е по регламент, но самият Виктор твърдо заяви, че повече в подобно фиаско не влиза. "До известна степен ме е яд, че го направих и преди, но не мога да крия - заедно с негативите, имаше и ползи. Ако ме питат днес обаче, на този ми акъл, със сигурност ще им се изсмея", обясни Стоянов.

След което даде да се разбере, че поведението и цялостният образ на Алек Младенов не са му по вкуса и го сравни с Тодор Колев от култовия филм "Опасен чар". Помним как там той е заклет измамник и сваляч, който омайва жените, а после ги обира и бяга с 200.

"Леле, Виктор го размаза. Хем показа, че е с обща култура, гледал е старите български филми, хем много точно направи сравнението. А и той беше единственият стабилен мъж сред тези мамини лигльовци Евгени Генчев и Алек Младенов, които и панталоните си не могат да вдигнат сами", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.