Двамата водещи на "Ергенът" с неочаквани разкрития за момичетата! (ето какво споделиха Теа и Наум)

Теа Минкова и Наум Шопов ще водят предаването заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/dvamata-vodeshti-na-ergenat-s-neochakvani-razkritiya-za-momichetata-eto-kakvo-spodeliha-tea-i-naum/127480 Goreshto.net
Двамата водещи на "Ергенът" с неочаквани разкрития за момичетата! (ето какво споделиха Теа и Наум)

Теа Минкова и Наум Шопов ще водят предаването заедно!

Както вече знаем, тази година третият сезон на "Ергенът" ще има не един, а двама водещи, при това семейство. Да, единият си го знаем - Наум Шопов, а вторият е половинката му Теа Минкова. Освен водещи, те са и продуценти на онлайн риалити формата, който за първи път се снима в Гърция.

Ясно е, че участие ще вземат 26 момичета, които ще се борят за вниманието и сърцето на Александър Младенов - новият ерген. Моментално се появиха съмнения, че шоуто ще бъде нагласено и участничките ще играят роли в него.

"Това няма как да стане. Били сме с тези момичета всеки ден, в продължение на дълги часове, снимаме ги и след предаването. Няма как 26 души да играят роли, та те не са професионални актьори, нали?! Всичко е съвсем естествено и представено така, както те са решили да го направят. Ако някоя от тях е влязла в предаването с друга цел, то тя си е нейна и е още преди да се запише на кастинга. Ние няма как да знаем това", обясняват пред Ники Кънчев двамата водещи.

Този сезон, за разлика от предишните, ще има и интервюта с участничките, които са изгонени от формата. "Говорим с тях и на следващия ден след церемонията на розата, за да може първоначалните емоции да са преминали и да бъдат максимално искрени", казват Теа и Наум.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.