Джино Бианкалана взриви: Никога не съм вярвал, че ще ми се случи това!

Джино Бианкалана призна, че сам не си вярва още!

https://goreshto.net/shoubiznes/dzhino-biankalana-vzrivi-nikoga-ne-sam-vyarval-che-shte-mi-se-sluchi-tova/54670 Goreshto.net
Джино Бианкалана взриви: Никога не съм вярвал, че ще ми се случи това!

Джино Бианкалана призна, че сам не си вярва още!

Джино Бианкалана започна нов етап в живота си, след като преди броени месеци стана и татко за първи път. Както знаем, той има малка щерка, която с половинката си Кристиана Канева кръстиха Данаила.

Днес обаче Джино се хвали с друго и признава, че никога не е вярвал, че ще му се случи подобно нещо. А именно - той се превърна в хотелиер и ресторантьор. Да, преди време Бианкалана имаше заведение в София, което обаче затвори врати около пандемията.

Сегашното му бизнес начинание е ново и съвсем различно. Хотелът е бутиков и носи името "Андезит", което било зеления камък на Витоша. Джино обяснява, че хотелът не е решен като модерна сграда, а е по-скоро старинен стил, с малки и уютни стаи. А ресторантът е в същия стил и прави тематични вечери.

"Имаме от всичко - от пиано нощи, до българско и сръбско, кухнята също е вкусна и разнообразна. Надявам се да успеем да пробием, защото в столицата конкуренцията наистина не е лека работа и е огромна", казва Бианкалана.

Отдаден на бебето и бизнеса, той сякаш е забравил, че жената до него чака сватба, но на няколко пъти обясняваше, че ще й подари тази мечта. "Искаме да е малка, романтична и кокетна сватба, без излишен шум и показност. И двамата си я представяме на някой плаж вечерта, заобиколени от малко, но наши близки и истински хора", казва Бианкалана.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.