Джийсън Брад Люис взриви: Мъжете в България масово не могат да докарат жена до орг*зъм!

Джийсън Брад Люис се произнесе в мрежата преди минути!

https://goreshto.net/shoubiznes/dzhiysan-brad-lyuis-vzrivi-mazhete-v-balgariya-masovo-ne-mogat-da-dokarat-zhena-do-orgzam/125039 Goreshto.net
Джийсън Брад Люис взриви: Мъжете в България масово не могат да докарат жена до орг*зъм!

Джийсън Брад Люис се произнесе в мрежата преди минути!

Буквално преди минути Джийсън Брад Люис се произнесе в мрежата и стана още по-скандален от преди - поне в очите на стотици, да не кожем и хиляди, мъже. Причината?! Причината е изказването му, според което огромен процент от българите изобщо ги няма в секса и не са способни да докарат партньорката си до орг*зъм.

"Смятам, че масово мъжете у нас не знаят какво правят и не могат изобщо да задоволят една жена. Това са наблюденията ми след купища разговори с дами по темата. Оказва се, че мъжът си свършва работата за себе си, вдига си гащите и е готов. Да не говорим, че предимно се обръща и на другата страна, изпърдява се и заспива. А жената до него трябва да кара на "ръчна" или да ползва играчки, за да свърши и тя, и да изпита някаква наслада. Защото, нали се сещате, че тя не се кефи особено от факта, че той е свършил, а тя не", написа Джийсън Брад Люис.

След което помоли за коментари от мъже и жени по темата, за да се види кой и къде бърка. Изобщо не сме учудени, че масово дамите подкрепиха казаното от него и се оплакаха, че мъжете не само гледат единствено себе си, но и често пъти изобщо нямат идея какво правят, а повече приличат на някакви хамали или ковачи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.