Джулиана Гани изцвили: Ето така се обича жена! (Теодор Гецов я лигави след рогата)

Джулиана Гани и Теодор Гецов се изсилват да показват колко са влюбени!

https://goreshto.net/shoubiznes/dzhuliana-gani-izcvili-eto-taka-se-obicha-zhena-teodor-gecov-ya-ligavi-sled-rogata/124825 Goreshto.net
Джулиана Гани изцвили: Ето така се обича жена! (Теодор Гецов я лигави след рогата)

Джулиана Гани и Теодор Гецов се изсилват да показват колко са влюбени!

Когато започнеш много да се "фраскаш" в мрежите, да демонстрираш личния си живот и да натъртваш на това колко влюбени сте с партньора ти... това обикновено е ясен знак, че нещата или не вървят гладко, или са точно обратното на показното.

В случая циркът е разигран от Джулиана Гани, която е компетентна по темата с фарсовете. Пластмасовата бръмчалка се изфука в нета с това как нейният Теодорчо я обичал и как трябвало всеки мъж да обича жена... Ти да видиш!

Ганито показа бележка, която намерила сабалян като станала от сън и на която Гецов написал, че тя е неговото мило момиче и не иска усмивката никога да не слиза от красивото й личице. Разбира се, листчето е подписано с "Обичам те".

"Ей така трябва да се обича една жена - всеки ден по малко, докато накрая не стане безкрайно", радва се и цвили от възторг Джулката. Забрави обаче, че не е особено ясно дали Теодор наистина не ги е "смагарил" с Котенцето, както се говореше и то упорито.

Знаем, че където има дим, има и огън, а и кой би свързал рапърката с Гецов, ако в искрата помежду им нямаше поне зрънце истина?! Този път обаче Гани явно е решила да си затваря очите, защото вече не е с едно, а с две деца. И ако разкара и Теодор, едва ли ще се намери друг будала, който да я вземе.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.