Джулиана Гани плещи врели-некипели

Крайно време е да се замисли какви може да са последствията

https://goreshto.net/shoubiznes/dzhuliana-gani-pleshti-vreli-nekipeli/110222 Goreshto.net
Джулиана Гани плещи врели-некипели

Крайно време е да се замисли какви може да са последствията

Джулиана Гани непрекъснато се хвали как 4 месеца след раждането на второто й дете отново тежи 50 кг. и отдавна се е превърнала в идол на родните анорексички.

 

Запознати обаче твърдят, че тя сериозно послъгва за теглото си. Те са категорични, че имайки предвид височината й от 176 см., няма как да тежи толкоз малко. Твърдят, че ако това бе действителното й тегло, предвид височината й щеше да изглежда като ходещ скелет. В този ред на мисли посочват, че силиконката е поне със 7-8 кг. по-тежка.

 

Славена Вътова, която също е с нейната височина и не е крила, че като бременна е качвала над 20 килограма, които след това бързо успявала да смъкне, тежи около 58 кг. в момента и е само със сантиметър по-висока от Гани. Ако си направите труда да сравните снимки на двете по бански ще видите, че няма кой знае каква разлика. Дори Джулиана изглежда малко по-тежка от Славена и това не идва от подкожни мазнини, а от силиконовите й импланти и екстеншъните.

 

Да не пропускаме и факта, че преди време сподели, че носи 2 000 кубика в пазвата си. предвид, че се канеше да смени имплантите си с по-големи, ако го е направила, това означава, че е още по-тежка. Специалисти посочват, че при височината й от 176 см, тя трябва да тежи поне 59 кг., за да е в границите на нормалното тегло. Ако наистина е с 9 кг. по-малко от тази най-ниска точка, то тогава има сериозен проблем.

 

Лошото в цялата тази история е, че има и такива, които й вярват и полагат всячески усилия да последват примера й. Това не само е опасно за здравето, а в някои случаи може да коства и живота. Затова е от особена важност известни личности като нея да се съобразяват какво говорят, какъв начин на живот им рекламират и какви естетически стандарти се опитват да им внушат.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.