Джулиана Гани свали презрамка. Потребителите: И г@щите да си свалиш, за нищо не ставаш!

Джулиана Гани се чуди как да се направи на с@кси, но отдавна омръзна!

https://goreshto.net/shoubiznes/dzhuliana-gani-svali-prezramka-potrebitelite-i-g-at-shtite-da-si-svalish-za-nishto-ne-stavash/119020 Goreshto.net
Джулиана Гани свали презрамка. Потребителите: И г@щите да си свалиш, за нищо не ставаш!

Джулиана Гани се чуди как да се направи на с@кси, но отдавна омръзна!

Не е нужно да имаш три висши, за да усетиш кога си писнал на хората, ама яко. Джулиана Гани обаче не само не разбира това, но все повече се има за доказано чудо на света. Пловдивската кифла, която народи две деца от различни мъже, не си взе поука и с второто.

Кой знае кой се грижи за малкия й син от Теодор Гецов, докато тя обикаля из разкрасяващи студиа или се снима, че да се покаже. Ох, искат хората да я забравят, но не могат - тя им се навира в очите постоянно. И никой не ги пита дали им е приятно, или не.

На една от последните си снимки, Ганито се е барнала в зелена рокля като акцента пада на "натопорчените" й зърна и на презрамката, която си е свалила от рамото. Чудо невиждано, думи нямаме...

Вместо похвали и удивени възгласи обаче, пластмасовото нещо получи солидна доза критики, че дори и попържни. "Офф, ама си ни писнала на всички... Ти не разбра ли, че и г@щите да си свалиш, все тая - за нищо не ставаш", коментира потребителка в нета.

А мъж допълва, че Теодор Гецов е неговият герой, щом можел да го вдигне от такава "мангуста". На Ганито обаче хич й не дреме и сме убедени, че скоро ще ни залее с поредната порция фотоси на пластмасово лице и тяло.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.