Е, бива ли такава простащина: Азис отврати във фитнеса, няма грам хигиена! (СНИМКИ)

Азис отврати и голяма част от феновете си!

https://goreshto.net/shoubiznes/e-biva-li-takava-prostashtina-azis-otvrati-vav-fitnesa-nyama-gram-higiena-snimki/139063 Goreshto.net
Е, бива ли такава простащина: Азис отврати във фитнеса, няма грам хигиена! (СНИМКИ)

Азис отврати и голяма част от феновете си!

Азис може да се има за велик и за голямата "звезда" у нашенско, но показа поведение на пълен каруцар и човек, скаран с всякакъв вид възпитание и хигиенни навици.

Сами ще видите това, което възмути и откровено погнуси голяма част от собствените му фенове дори. А именно - начинът, по който се е изтипосал да тренира във фитнес залата. Гол. Няма тениска, няма потник, нищо няма. Има Азис гол до кръста и само по гащи. Муцка, а?!

Потребители в мрежата моментално скочиха и го попитаха къде си мисли, че се намира и не се ли сеща, че това е гнусно за останалите посетители на мястото. Все пак никой не е длъжен да ликува и скача от щастие от мисълта да се отърка до потта и телесните течности на чалгаджията, колкото и на самия него това да му се иска.

"Аре, бегай бе, тоя да не се е взел за Майкъл Джексън или Елвис Пресли, че да смята, че маса народ душа дава да му бърше потта по уредите?! Егати гнусотията и чудото, но те простаците са така. Взел се за жребец, а де факто е най-обикновено муле", коментират потребители в нета.

Сигурни сме обаче, че на Азис това няма да му повлияе и другия път ще шокира с нещо още по-брутално. Какво ли не правят хората за малко рейтинг...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.