Егати ПОТРЕСА: Камелия учи малкия Баян да върти мазни гьобеци! (СНИМКИ)

Камелия ще направи от сина си топ чалгар!

https://goreshto.net/shoubiznes/egati-potresa-kameliya-uchi-malkiya-bayan-da-varti-mazni-gyobeci-snimki/139814 Goreshto.net
Егати ПОТРЕСА: Камелия учи малкия Баян да върти мазни гьобеци! (СНИМКИ)

Камелия ще направи от сина си топ чалгар!

В топ чалгар се е заела да превърне сина си Камелия. поп фолк дивата отдавна е преминала 50-така, но продължава да се държи нелепо и дори повече от преди. Може би смята, че инфантилното поведение ще я направи да изглежда по-млада ли, какво ли... но действията й са абсурдни.

Знаем, че тя и Цветин се сдобиха с мечтаното бебе, което взеха от сурогатна майка украинка. Това, разбира се, е без значение, защото те желаят и обичат малкия Баян. Но подобава и да го възпитават правилно, не ли... питат фенове.

А фенове питат, защото видяха как самата Ками показа с гордост, че учи малчугана на дива чалга. Тя е пуснала парчето си "Топа на Европа" и друса кълки, показвайки на хлапето какво да прави. И понеже децата са доста схватливи, малкият Баян вече умело чупи стойки и мята мазни гьобеци, за радост на Камелия.

"Вярно е, че тая кукувица е чалгарка, но барем е дърта вече. Толкова ли не й стига пипето да пусне на детето класическа музика, рок музика, рап ако щеш, но не и това. Тази гадория ще му разкаже играта от малко. Ама наистина е проста жена тая", коментират потребители в нета.

Други, разбира се, се радват и поощряват певачката да продължава с цирка и да научи сина си и на "Напипай го" на Азис. Всъщност сме сигурни, че тя ще ги послуша, то и без това натам се е тръгнало...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.