ЕКСКЛУЗИВНО: Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген! (за първи път представи новото си гадже и тя е... - СНИМКИ)

Виктор Стоянов се показа за сефте с изгората си!

https://goreshto.net/shoubiznes/ekskluzivno-ergenat-viktor-stoyanov-veche-ne-e-ergen-za-parvi-pat-predstavi-novoto-si-gadzhe-i-tya-e-snimki/144327 Goreshto.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген! (за първи път представи новото си гадже и тя е... - СНИМКИ)

Виктор Стоянов се показа за сефте с изгората си!

Фенките на Виктор Стоянов сигурно няма да са особено доволни, но ето, че се случи. Ергенът вече не е ерген. Е, Стоянов още не е минал под венчило, но за първи път показа новото си гадже, при това на публично и официално събитие - премиерата на новия филм за Гунди.

На нея Виктор Стоянов дойде заедно с гаджето си Поли Недкова. От известно време насам се носеха слухове, че ергенът се е хванал с водещата, но никой от двамата не беше ги потвърдил.

И ето, че преди часове те дойдоха и се снимаха като двойка на събитието. Коментарите за тях са различни като повечето потребители смятат, че си отиват като типаж и изобщо като цяло.

Знаем, че преди Поли, Виктор беше много влюбен и имаше дълга връзка с пътешественичката Мария Тарашманова. Двете с Поли са коренно различни като Мария е бяла, нежна и руса, а Недкова е брюнетка с по-агресивен чар. Явно обаче е хванала Виктор със същото, с което и Тарашманова - непринуденост в поведението.

Близки до Стоянов се радват за него, защото след като Мария скъса с него той беше доста време в някаква черна дупка. Е, ето, че сега отново го виждаме щастлив и влюбен.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.