ЕКСКЛУЗИВНО: Ето кои известни личности ще се борят за 300 бона в "Островът на 100-те гривни"! (СНИМКИ)

30 души влизат в "Островът на 100-те гривни"!

https://goreshto.net/shoubiznes/ekskluzivno-eto-koi-izvestni-lichnosti-shte-se-boryat-za-300-bona-v-ostrovat-na-100-te-grivni-snimki/140459 Goreshto.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Ето кои известни личности ще се борят за 300 бона в "Островът на 100-те гривни"! (СНИМКИ)

30 души влизат в "Островът на 100-те гривни"!

Както знаем, снимките на новия формат "Островът на 100-те гривни" приключиха преди дни и един от участниците вече се е облажил с колосалната сума от 300 000 лева. Такъв размер финансова награда до момента никога не е даван у нас и затова може да сте сигурни, че битката между участниците е била ожесточена.

Знаем, че водещи на формата, сниман на Филипините, са Диляна Попова и Александър Сано, които дори бяха обявени за любовници от клюкарите, но Саното бързо поряза всякакви опити за тъпи слухове на техен гръб.

А ето, че сега се разбраха и имената на някои от известните участници. Сред тях е гимнастичката Бистра Старейшинска, която е свикнала на труд и предизвикателства, тренирана дълги години лично от голямата Нешка Робева. Така че мацката определено ще е хард и няма да се глези и лигави.

Другият участник е Александър Гюров, който е син на музиканта и чаровник Васил Гюров и първата му съпруга Нора Арсова, която е журналист. Прави впечатление, че Алекс е одрал кожата на татко си.

А третият известен участник е инфлуенсърът Дамян Илиев - Дзами, който се радва на доста фенки в онлайн пространството.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.