Елен Колева: Била съм на ръба, бях психическа развалина заради мъж!

Елен Колева не уточни името му, но всички се досещат!

https://goreshto.net/shoubiznes/elen-koleva-bila-sam-na-raba-byah-psihicheska-razvalina-zaradi-mazh/53193 Goreshto.net
Елен Колева: Била съм на ръба, бях психическа развалина заради мъж!

Елен Колева не уточни името му, но всички се досещат!

Елен Колева гръмна страшна бомба с признания за личния си живот и за ръба, до който я е докарала любовта. Тя заяви, че е била психическа развалина и е била на косъм от това да посегне към чашката или към дрогата, ако не бе открила пътя към духовното израстване.

Колева не спомена името на мъжа, който я е докарал до този срив, но уточни, че въпросният не само е разбил сърцето и психиката й, но е помогнал и за сриването на кариерата й, както и изгонването й от роден театър. Е, това само стига, за да се проумее, че говори за бившия си - милионера Сашо Майонезата.

Знаем, че двамата имаха доста дълга връзка, след която обаче Елен излезе смачкана като изцеден лимон. Дълго след края с Майонезата тя разказваше публично как е търпяла унижения и дори тормоз по времето на "любовта" им и как той се опитвал да диктува всяка нейна стъпка.

"Е, днес разбрах, че това е било част от цената, която е трябвало да платя за славата, която ме застигна едва на 23 години. Беше прекрасно тогава и изобщо не осъзнавах, че е нож с две, че и повече остриета. Всички ми се радваха, спираха ме, беше приказно. А аз не стъпвах на земята, но толкова ми е бил акълът", смее се сега Колева.

Тя твърди, че оттук насетне иска да се занимава повече с духовно усъвършенстване и енергийни практики, които я зареждат и буквално я прераждат.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.