Елен Колева взриви: Не ща да ми е комфортно, искам ядове!

Елен Колева съвсем се чална, смеят се в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/elen-koleva-vzrivi-ne-shta-da-mi-e-komfortno-iskam-yadove/116297 Goreshto.net
Елен Колева взриви: Не ща да ми е комфортно, искам ядове!

Елен Колева съвсем се чална, смеят се в нета!

Елен Колева, която отдавна вече се прекръсти на Елена Калевска, взриви потребителите в нета с поредното си изказване. Тя сподели пост, в който заявява, че комфортът убива човека и не иска да й е удобно, иска си ядовете.

"Когато сме доволни и се чувстваме в зоната си на комфорт, то ние спираме да се развиваме. Душите ни не се развиват, не търсят и не жадуват за новото, за неоткритото, ставаме лениви, сърцата ни стават лениви и залояват. Трябват ни изпитания и предизвикателства, за да ставаме по-висши духовни същества и да разбираме смисъла на всичко, заради което сме тук", обяснява Колева.

Знаем, че тя отдавна се захваща с едно или друго, после ги оставя и започва трето... но общо взето всичко е в сферата на духовността и енергията. За мъже изобщо не можем да говорим - не и за сериозна връзка. А колкото до единични прояви на интимност, само тя си знае къде, кога и с кого.

"Прекрасно е човек да се грижи за душата си, иначе ставаме идиоти или просто животни, но всяко нещо нека бъде с мярка. Елен се е вдала твърде много и вече започва да изглежда налудно. Кой мъж ще се хване с нея сериозно?! Мъжете са практични същества, представете си да му говори по 24 часа дневно за дух и езотерика", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.