Елена от "Ергенът" шокира: В мен живеят две личности! (потребители я обявиха за шизо)

Елена от "Ергенът" пак ни занимава със себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/elena-ot-ergenat-shokira-v-men-zhiveyat-dve-lichnosti-potrebiteli-ya-obyaviha-za-shizo/114223 Goreshto.net
Елена от "Ергенът" шокира: В мен живеят две личности! (потребители я обявиха за шизо)

Елена от "Ергенът" пак ни занимава със себе си!

Финалистката Елена от "Ергенът", която остана в ролята на излъганото камилче, след като любимият й Евгени избра за своя годеница Валерия, отново цъфна в медиите, за да ни занимава със себе си. Е, знае жената, че има още няколко месеца слава и после всички ще се питат - тази пък коя беше, та гледа да ги използва на макс.

Само че, по време на интервюто си, тя шашна мнозина, а в мрежата я обявиха за шизо. Но то така и прозвуча. Понеже пълното й име е Елена-Антоанета, тя започна да говори за себе си като за двама души, в множествено число. И обясни, че Елена била сговорчивата и добра, а Антоанета била злото, което не е добре човек да среща в нея.

Е, как ви звучи това наистина?! Веднага се сещаме за десетките трилъри, които са направени в Холивуд по темата. Но това е отделен въпрос. Другото, което Елена разкри е, че още няма гадже, но имала много интересни любовни истории в миналото.

Пак в миналото тя била вегетарианка цели 12 години, но после прояла масо. Колкото до чисто женските глезотии като шопинга например, много обичала да разглежда и да си открива "находки" в магазините за втора употреба.

Иначе, през цялото интервю, не се обели и дума за Евгени Генчев - ха познайте защо?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.