Елена от "Ергенът" втрещи мрежата! (вижте как и откъде се пусна - СНИМКИ)

Елена от "Ергенът" се чуди как да привлече внимание!

https://goreshto.net/shoubiznes/elena-ot-ergenat-vtreshti-mrezhata-vizhte-kak-i-otkade-se-pusna-snimki/118772 Goreshto.net
Елена от "Ергенът" втрещи мрежата! (вижте как и откъде се пусна - СНИМКИ)

Елена от "Ергенът" се чуди как да привлече внимание!

Как да привлече или по-скоро да запази отиващото си хорско внимание към нея, се чуди Елена от "Ергенът". Е, надали ще й се получи при все, че както знаем, всяко чудо трае едва три дни, а и дори Алекс Гърдева от първия сезон, която бе любимка на всички, вече е в забвение, но... няма лошо да опитва.

Елена Сергова се пробва първо с любовната си история като пусна снимка с ново гадже, демек - вижте, забравих Евгени Генчев и съм желана жена. Снимката с мачото обаче не предизвика нужния интерес и след ден-два беше отсвирена.

Затова днес упоритата мацка, която се напъна да прави и подкаст, реши да си вдигне рейтинга с шашава фотосесия от битака. Тя се щракна със своя дружка, набутана в пазарска количка, от битака в "Малашевци", където обикалят и пазаруват "ретро" стоки.

Ленчето е барната в зелено, костюмирана... и леко не пасва на декора, но няма да бъдем толкова критични. А и, както самата тя отбеляза, животът е изненадващ и често пъти си прави шеги, които се чудим откъде са ни дошли.

Странното е, че Сергова вече изобщо не отваря дума за приятеля си, който, поне по чужда информация, беше архитект. Дали са още заедно, или страстта бързо е отшумяла, това само тя може да каже.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.