Елена от "Ергенът" взриви: Случи ми се нещо съдбоносно! Вярвайте в знаците!

Елена Сергова призна, че не смята да се връща у нас!

https://goreshto.net/shoubiznes/elena-ot-ergenat-vzrivi-sluchi-mi-se-neshto-sadbonosno-vyarvayte-v-znacite/125122 Goreshto.net
Елена от "Ергенът" взриви: Случи ми се нещо съдбоносно! Вярвайте в знаците!

Елена Сергова призна, че не смята да се връща у нас!

Елена Сергова или просто Елена от "Ергенът", както повечето хора я знаят и до днес, замина и се установи окончателно в Брюксел. Там тя заживя с приятеля си, когото срещна след излизането си от формата, но не се събрали веднага, защото няколко месеца тя беше с разбито сърце.

Нарани я не друг, а Евгени Генчев, който й даваше надежди до самия финал на предаването, а в сюблимния момент я прати да "пасе трева" и избра за своя годеница Валерия Георгиева. Елена остана шокирана, което личеше ясно по лицето й още тогава, а впоследствие преживяла наистина кошмарни моменти.

"Но ето че всичко е било за добро и искам дори да благодаря на Евгени, защото ако не беше ме разкарал, нямаше да срещна Него - моята любов. Той е мъжът, който ме видя пръв, който се влюби пръв и който постъпи като истински мъжкар - бори се за мен и ме спечели", разказва Елена Сергова.

С любимия си тя бързо решава да замине за Брюксел и признава, че й се е случило нещо много странно и съдбоносно. "Ако щете вярвайте, но се случи така, че един и същи таксиметров шофьор ме караше и когато заминавах за "Ергенът", и когато щях да летя за Брюксел. И това ако не са знаци, та на! А после иди, че не вярвай", смее се Сергова.

За Генчо и Вал тя почти не говори и казва, че това е затворена страница, но им желае щастие.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.