Емануела изпростя тотално: Развя среден пръст на Елвиса в нета! (СКАНДАЛНО ФОТО)

Емануела вече отиде твърде далеч, порицаха я и фенове!

https://goreshto.net/shoubiznes/emanuela-izprostya-totalno-razvya-sreden-prast-na-elvisa-v-neta-skandalno-foto/121581 Goreshto.net
Емануела изпростя тотално: Развя среден пръст на Елвиса в нета! (СКАНДАЛНО ФОТО)

Емануела вече отиде твърде далеч, порицаха я и фенове!

Мартин Николов - Елвиса бил простак, селяндур, шизофреник - така говореше преди дни бившата му приятелка Емануела. Добре, вярваме й. Тя обаче, която се гордее, че е родена, както се казва, на пъпа на столицата, по нищо не отстъпва на екс половинката си.

И не само заради времето, което отделя да плюе по Елвиса, но и заради откровената простотия, която демонстрира днес. Емито се пусна в мрежата на снимка, на която е развяла среден пръст и е написала: "Изтече ти времето!". Сещайте се към кого е адресирано посланието и фотото, не е трудно.

Вместо радостни и възторжени възгласи от феновете й обаче, Емануела получи "шамар". Защото дори и почитателите й вече са категорични - тя прекали. Много от тях директно й коментират, че не подобава на жена с претенции за дама, да се държи като простак хамалин и я съветват да коригира поведението си.

"Гледай сега, Еми, ясно е, че Мартин не само не ти е безразличен, но и още мреш за него, иначе нямаше да правиш всички тези циркове. Яд те е на него, вероятно, защото "опъна" онова леке Денислава Велкова, но бъди умна и не го показвай толкова явно. Само се излагаш така, а и му вдигаш акциите на този малоумник", пишат потребители в нета. А дали Емануела ще ги чуе и дали ще се вслуша, това е друг въпрос.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.