Емануела рязко смени визията, не могат да я познаят: Ето на кого се опитва да подражава! (СНИМКИ)

Емануела заряза тъмните тонове и се барна в бяло русо!

https://goreshto.net/shoubiznes/emanuela-ryazko-smeni-viziyata-ne-mogat-da-ya-poznayat-eto-na-kogo-se-opitva-da-podrazhava-snimki/116622 Goreshto.net
Емануела рязко смени визията, не могат да я познаят: Ето на кого се опитва да подражава! (СНИМКИ)

Емануела заряза тъмните тонове и се барна в бяло русо!

Емануела изневери на стила и визията си, заразена от вече банална мания. Певицата се появи с коренно различна външност като мнозина на можаха да я познаят в началото. Казваме "банална мания", защото вече почти не остана певачка, която да не поиска да се дегизира като... мда - като Барби, разбира се.

Емануела не направи изключение и се барна в бяло русо откъм коса и изцяло в розово откъм дрескод. Да, признаваме, че й отива - със сигурност й отива в пъти повече, отколкото на колежката й Диона, която изглеждаше смешно, но... Но не може ли да си по-различна от останалите и да не се сливаш с тълпата, питат я в нета.

"Ох, вече само някой да ми каже името Барби и отивам до тоалетната. Жена съм и въпреки това цялата тази простотия и идиотщина ми идва в повече, при това отдавна. Като захапят нещо и не пускат, без значение колко еднакви, клиширани и тъпи ще изглеждат отстрани", коментират дами в мрежата.

Емануела обаче е решила да вади и ново парче с тази визия, така че тепърва ще имаме да я гледаме в нея. Сигурно песента ще бъде видяна и от бившия й Мартин Николов - Елвиса, който е напът отново да й стане настоящ.

Преди да влезе в "Игри на волята", певицата се изказа доста ласкаво за него, а той самият не скри, че още има чувства към нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.