Емануела взриви: Ето кой е новият мъж в живота й! (СНИМКИ)

Емануела показа невероятния подарък от въпросния господин!

https://goreshto.net/shoubiznes/emanuela-vzrivi-eto-koy-e-noviyat-mazh-v-zhivota-y-snimki/110870 Goreshto.net
Емануела взриви: Ето кой е новият мъж в живота й! (СНИМКИ)

Емануела показа невероятния подарък от въпросния господин!

Емануела неотдавна обяви, че официално и окончателно е сложила край на връзката си с Мартин Николов - Елвиса. Двамата са на приливи и на бурни отливи от години, като дори се появиха заедно преди много време във Вип Брадър. Тогава Елвиса влезе в Къщата заради любовта си към нея, но според мнозина идеята му е била да си направи пиар.

Важното е, че доскоро Емануела продължаваше да му се връзва и да се събира с него, въпреки изневерите му, за които тя самата е разказвала публично. "Ами галантен е, харизматичен е и не знам защо, но бързо ми минава, колкото и да съм му бясна", признаваше Ема.

Е, явно вече магията е изчезнала, защото тя и Елвиса определено не са заедно повече от няколко месеца. Разбира се, мацка като зеленооката чаровница няма как да остане дълго сама и ето, че се появи новият принц.

Като същински принц той подари на изгората си роза, но не каква да е, а окъпана в чисто злато роза, която тежи близо два килограма с постамента си. Емануела не пропусна да се похвали със снимки, които качи в профила си - коя жена не би се почувствала поласкана...

Истината е, че този мъж е богат и запален почитател и ухажор на Ема от години като е дискретен и не й се натрапва. Дали пък тя най-сетне не е "прогледнала" и не е решила да му даде шанс?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.