Емили Тротинетката би тъпана: Край! Махам си "членчето" и си слагам в@гина!

Емили Тротинетката влиза за операция по трансформирането си!

https://goreshto.net/shoubiznes/emili-trotinetkata-bi-tapana-kray-maham-si-chlencheto-i-si-slagam-v-at-gina/111689 Goreshto.net
Емили Тротинетката би тъпана: Край! Махам си "членчето" и си слагам в@гина!

Емили Тротинетката влиза за операция по трансформирането си!

Съвсем скоро тя ще легне под ножа и като се събуди от упойката, вече ще бъде жена. Това заяви, или по-скоро направо показно "би тъпана" Емили Йорданова, популярна като Емили Тротинетката.

След като лежа доста дълго в ареста за непристойно поведение и бе заплашена от затвор, след като опита да се самоубие и изпадаше в какви ли не психични умопомрачения, днес тя е категорична, че се чувства добре и по-трезво никога не е мислила.

Емили сподели, че е готова да влезе за операция по категоричната промяна на пола си. Още повече, че когато навремето й изследвали хромозомите в тялото, се оказало, че по тях тя е от женски, а не от мъжки пол.

"Дори нещо повече - аз съм се родила със съвсем мъничко членче, което почти не се вижда. А топки нямам. Това членче и днес не е по-голямо от 4-5 сантиметра, като нито ми пораства, нито ме възбужда, нито ми върши работа. Така че в скоро време отивам да ми го отрежат, да го махнат и да ми направят една в@гина, каквато съм искала да имам цял живот", отсече Емили Тротинетката.

В момента тя живее във Варна с още двама души, с които имала "любовна триада", или както и там да го наречете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.