Емилия директно: Не съм бременна, дебела съм!

Емилия заяви, че три деца са й напълно достатъчни!

https://goreshto.net/shoubiznes/emiliya-direktno-ne-sam-bremenna-debela-sam/135776 Goreshto.net
Емилия директно: Не съм бременна, дебела съм!

Емилия заяви, че три деца са й напълно достатъчни!

Преди дни гръмна вестта за бременността на Емилия, която трябваше да е четвърта подред. Почти като Светлана Гущерова, но уви... оказа се, че певицата не е бременна. Слуховете се появиха заради снимки, на които Емито се появи с откровено наедряло коремче, все едно е бременна поне в четвъртия или петия месец.

Е, не би. Тя не само не е заченала отново от Жорж Башур, но и няма намерение да го прави. "Не съм бременна, дебела съм, вероятно на тези снимки", смее се Емилия, която напоследък се е усъвършенствала в изкуството на самоиронията.

После добави, че три деца са й предостатъчно и не, че не иска да бременее отново, или се бои за фигурата си, но просто вече е минала 40-така и няма нерви за четвърто бебе.

Направи впечатление обаче, че певицата и дума не обели за Жорж Башур, въпреки че отдавна всички говорят само за раздялата им. Преди време тя не спираше да поства снимки и любовни излияния към половинката си, но това приключи отдавна.

"Или ги е хванала рутината, или наистина са се разделили. Но то в много случаи първото води директно до второто, поне до трети човек във връзката, та не е ясно дали Емито ще търпи любовници", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.