Емилия, полудя ли?! Певицата втрещи всички на "Пирин фолк"! (ВИЖ ТУК)

Емилия се появи буквално като кукер на фестивала!

https://goreshto.net/shoubiznes/emiliya-poludya-li-pevicata-vtreshti-vsichki-na-pirin-folk-vizh-tuk/115935 Goreshto.net
Емилия, полудя ли?! Певицата втрещи всички на "Пирин фолк"! (ВИЖ ТУК)

Емилия се появи буквално като кукер на фестивала!

Емилия сащиса много от феновете си по време на фестивала "Пирин фолк" в Сандански. Жената на Жорж Башур се появи на сцената, откъдето преди много години тръгна в кариерата си като не поиска и лев за участие. Това е похвално, браво!

Но онова, което втрещи публиката и й донесе доста критики в мрежата, беше начинът й на обличане. Емилия, която винаги се е опитвала да бъде по-скоро обрана и стилна в облеклото си, този път се бе докарала на кукер, неясно защо.

Почитателите й се хванаха за главите при вида на огромните обеци, които бяха с размер долу-горе на главата й. На всичко отгоре бе решила да ги съчетае с ултра кичозна рокля, цялата покрита с лъскави пайети.

"Абе, казано си е - хубава работа, ама циганска... Толкова ли нямаше един стилист, до който да се допита, или е лятно време и всички са все още в отпуски?! Пък и защо ти е стилист - не не си кьорава, та да не видиш, че изглеждаш като натруфено Айше, дето ще се сгодява", смеят се потребители в нета.

Явно обаче певицата много се харесва, защото на всички фотоси гледа някак странно победоносно, все едно е кралска особа сред двор от придворни дами. Няма лошо да имаш самочувствие, но в случая не показа нужното покритие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.