Емилия с публично разкритие за раздялата с Жорж Башур! (излъга ли певицата?)

Емилия излезе с първото си официално изявление за раздялата!

https://goreshto.net/shoubiznes/emiliya-s-publichno-razkritie-za-razdyalata-s-zhorzh-bashur-izlaga-li-pevicata/132418 Goreshto.net
Емилия с публично разкритие за раздялата с Жорж Башур! (излъга ли певицата?)

Емилия излезе с първото си официално изявление за раздялата!

От няколко месеца се говори и то все по-упорито, че Емилия и Жорж Башур са се разделили като причината за това е друга жена. Башур се хванал с брокерка на недвижими имоти, която била по-млада от певицата и пълна нейна противоположност, тъй като била брюнетка. А двамата с Жорж вече заживели заедно...

Днес Емилия излезе и твърдо отрече тези слухове като повдигна и въпроса за боядисаната си с червено коса. "Чух, че хората смятат, че съм си сменила прическата, заради раздялата с Жорж, но ние не сме разделени. Всичко помежду ни е наред, а аз просто исках да направя някаква промяна във визията си, това е всичко. Хареса ми цветът, а и съм публична личност, трябва да се променям", смее се певицата.

Емилия сподели, че с Жорж проблеми нямат, живеят си заедно и си гледат децата. А хората счели, че им е дошъл краят, защото той си бил изтрил профилите в социалните мрежи.

"Той си го реши, а аз нямам нищо против това. Не исках да се обяснявам пред хората за наши си лични неща и не мисля, че това е било от някакво значение за нещо. Но се вдигна шум и искам да кажа истината. Ако реално се бях разделила с Жорж, щях да го съобщя. Не съм човек, който да крие такива важни неща за живота си, а и не виждам смисъл да се прави", смята Емилия.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.