Емилия си показа гърдите и побърка всички СНИМКА 18+

https://goreshto.net/shoubiznes/emiliya-si-pokaza-gardite-i-pobarka-vsichki-snimka-18-2/140891 Goreshto.net
Емилия си показа гърдите и побърка всички СНИМКА 18+

Поп-фолк певицата Емилия изненада своите фенове с провокативна снимка от лятната си ваканция. Откакто стана съпруга на Жорж Башур, тя рядко споделя толкова смели кадри в социалните мрежи, което прави последната ѝ публикация особено забележителна.

На снимката Емилия позира без грим и с бански костюм, чието горнище едва прикрива нейните гърди. Не можем да отречем, че изглежда впечатляващо и че с годините става все по-привлекателна. Въпреки това, снимката предизвика различни реакции сред потребителите в социалните мрежи, някои от които смятат кадъра за доста неуместен.

Някои от нейните почитатели изразиха недоволство от подобно поведение, особено като се има предвид, че Емилия е майка на три деца. "Това не е снимка от плаж, за да бъде нормално. Показала е гърдите си, за да ги видят всички", коментират критиците.

В началото на своята кариера Емилия често се появяваше на концерти в оскъдни облекла, включително на големи събития в НДК и "Арена Армеец". С времето тя промени стила си, предпочитайки по-елегантен външен вид, но явно иска да покаже, че все още има с какво да конкурира по-младите си колежки.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.