Емилия: Жорж Башур е далеч от клишето за човек с арабски корени

Щастлива е, че най-сетне е открила правилния човек

https://goreshto.net/shoubiznes/emiliya-zhorzh-bashur-e-dalech-ot-klisheto-za-chovek-s-arabski-koreni/110581 Goreshto.net
Емилия: Жорж Башур е далеч от клишето за човек с арабски корени

Щастлива е, че най-сетне е открила правилния човек

Изглежда, че бизнесменът Жорж Башур не ревнува половинката си Емилия от ухажори, каквито неминуемо има сред множеството й почитатели, предвид факта, че никога не ходи по участия с нея.

 

Това споделя и певицата при последната си медийна изява, подчертавайки, че със съпруга й си имат пълно доверие.

„Той смята, че не била да смесваме личните отношения с работата, ако я възприемаме сериозно“, разкрива звездата, която е родом от Гълъбово.

 

Жорж Башур не само приема на сериозно кариерата й, а цени високо усилията, времето и средствата, които е инвестирала в нея. В този ред на мисли хитовата певица посочва, че му е изключително благодарна за това.

 

Емилия набляга на взаимното доверие, което си имат с Башур, тъй като не всеки мъж би се съгласи жена му да ходи по участия в дискотеки, където наред с безобидните фенове има и доста ухажори. Певицата и съпругът й обаче никога не са си давали поводи за ревност, така че в ежедневието си дори не засягат подобни теми.

 

Двамата все още се радват на силна любов и хармония, разбира се случва се понякога и да поспорят. Емилия даже призна с усмивка, че с Башур имали немалко караници, докато напаснат характерите си.

„Благодарение на него много се разгънах в работата си, защото той ми даде криле да бъда по-смела, да правя големи крачки и по-различни“, сподели тя.

 

Жорж Башур й вдъхнал кураж да следва собствените си виждания, а не да върви в коловоза и като останалите й колеги да залага на сигурното в работата си. Повлияна от мъжа си, певицата станала по-решителна и се отворила за света.

 

Емилия подчертава, че Жорж Башур е далеч от клишето за човек с арабски корени. Той е живял дълги години в Европа, работата му е била свързана предимно с чужденци и говори пет езика. „Когато намериш сродната си душа, придобиваш сила, спокойствие, което на моята възраст мисля, че всеки иска да постигне“, признава Емилия.

Разбира се не пропуска да подчертае колко е важно да имаш човек до себе си, с когото да се чувстваш сигурен.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.