Емо Къртицата към Жоро Игнатов: Пич, вредни плащат ли ти, бе?! (ВИЖ ТУК)

Емо Къртицата се хвана за главата от "кадрите" при Жоро Игнатов!

https://goreshto.net/shoubiznes/emo-karticata-kam-zhoro-ignatov-pich-vredni-plashtat-li-ti-be-vizh-tuk/119978 Goreshto.net
Емо Къртицата към Жоро Игнатов: Пич, вредни плащат ли ти, бе?! (ВИЖ ТУК)

Емо Къртицата се хвана за главата от "кадрите" при Жоро Игнатов!

За главата се хвана Емо Къртицата от предаването "Съдебен спор" и хората, с които от години е принуден да общува Жоро Игнатов. Емил Каменов, както е пълното му име, изригна срещу участниците в предаването, които, по думите му, не е ясно защо са на тази земя.

"Това са амеби, бе! Това са някакви изроди, някакви мучащи същества с няма и грам мозък, които не знаят къде се намират. Какво ли не съм гледал от тая паплач - любовници си вадят кирливите ризи, простаците... роднини се изпобиват за имоти, някакви Тротинетки-Мотинетки пищят и оревават света, а хората се чудят какво е туй нЯщо... Абе, страшно е", заключва Емо Къртицата.

Той съвсем сериозно пита дали телевизията плаща не само заплата, но и вредни на Игнатов, който от такива хора можел да се докара до тежка депресия, или до халюцинации.

Всъщност самият Жоро Игнатов много пъти е признавал, че след поредния репортаж за предаването се чувства благословен и благодарен на Бог за съдбата, която му е дал. И, убедени сме, за интелекта и акъла, които в болшинството от интервюираните от него - липсват.

Жоро още не е и женен, а потребители се бъзикат, че може да се страхува да не попадне и на някоя жена, която първо да се пише стока, а после да се окаже от "неговите".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.