Емрах Стораро след отпадането от "Денсинг старс": Оставиха Валери, заради Бакалова! Връзкар!

Емрах Стораро и Веселина Данева отпаднаха от формата!

https://goreshto.net/shoubiznes/emrah-storaro-sled-otpadaneto-ot-densing-stars-ostaviha-valeri-zaradi-bakalova-vrazkar/132424 Goreshto.net
Емрах Стораро след отпадането от "Денсинг старс": Оставиха Валери, заради Бакалова! Връзкар!

Емрах Стораро и Веселина Данева отпаднаха от формата!

Снощи поредните отпаднали от "Денсинг старс" бяха Емрах Стораро и Веселина Данева. Те получиха най-нисък брой точки и трябваше да приемат поражението си. Заедно с тях беше двойката на Валери Григоров - гаджето на Мария Бакалова, който влезе в двубой за оставане в шоуто.

Валери и партньорката му победиха, получиха повече точки и останаха, а синът на Тони Стораро напусна. Е, явно Емрах не се е научил да приема загубите, особено когато се бори за пиар и рейтинг в национален ефир. Той се вбесил жестоко и минути след края на предаването, изригнал срещу Валери, разкриха близки до обкръжението му.

Докато беше пред камерите, Емрах се усмихваше и поздравяваше останалите участници, но после коренно се променил. Той бил категоричен, че Валери Григоров е връзкар, който не може две правилни танцови стъпки да направи, но е в предаването, заради гаджето си.

"Ако не беше Мария Бакалова и това, че всички гледат да й се натискат и да й се слагат, тоя щеше да излети, а аз да продължа. Но ето на - бил гаджето на холивудската знаменитост, голям праз! Сто пъти по-добър бях от него и не ми дреме, че е останал, заради връзките си", изригнал Емрах.

А партньорката му Веси си отдъхнала, защото повече няма да се бои да не я целуне пак.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.