Ергенът Виктор Стоянов пак се "изфраска", попиляха го в мрежата!

Виктор Стоянов се прави на много работен, но...?!

https://goreshto.net/shoubiznes/ergenat-viktor-stoyanov-pak-se-izfraska-popilyaha-go-v-mrezhata/125311 Goreshto.net
Ергенът Виктор Стоянов пак се "изфраска", попиляха го в мрежата!

Виктор Стоянов се прави на много работен, но...?!

Първият ерген - Виктор Стоянов не пропуска да се покаже в мрежата и да се изфука с нещо. Този път той отдели време да обяснява как ставал сутрин още в ранни зори и моментално хуквал по задачи, защото не обичал да губи и минутка от ценното си време, без да го оползотвори.

"Още не е съмнало, а аз съм на крак. Стягам се набързо и литвам по работа, за да ми остане време да свърша всичко, а и да отделя и няколко часа за себе си - фитнес, това-онова... Добре е, когато сте си планирали деня и не се разпилявате, особено пък с мързел", мъдрува Стоянов.

Вместо овации обаче, той получи критики, че и присмех от потребителите в мрежата. Хората го питат като е толкова "работен", защо с нищо не сме го видели да се похвали, а само се бута по рекламки и точи пари от наивници.

"Я кажи, момченце, каква ти е професията, какво ти е образованието и какво можеш да правиш, освен да се чекнеш по снимчици и да оправят загорели лелки като жиголо?! Преди поне в някакъв фитнес работеше, но и това е по-стойностно от нищоправенето ти след онова предаване. Взе се за голямата звезда, но реално си въздух под налягане", попиляха го в нета.

Както знаем, Стоянов беше зарязан и от гаджето си Мария Тарашманова, която макар и късно, откри какво представлява той.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.