Ергенът Виктор Стоянов сам като куче, но вижте какво яко гадже забърса брат му! (СНИМКИ)

Братът на Виктор Стоянов - Стефан, си има половинка!

https://goreshto.net/shoubiznes/ergenat-viktor-stoyanov-sam-kato-kuche-no-vizhte-kakvo-yako-gadzhe-zabarsa-brat-mu-snimki/139385 Goreshto.net
Ергенът Виктор Стоянов сам като куче, но вижте какво яко гадже забърса брат му! (СНИМКИ)

Братът на Виктор Стоянов - Стефан, си има половинка!

Той е най-харесваният ерген от "Ергенът", а е сам като куче. Да, Виктор Стоянов получи куп хвалби и признания, че е много повече от двамата си "колеги" Евгени Генчев и Алекс Младенов, но въпреки това още е сингъл. Той не може да си намери подходящо момиче, за разлика от по-малкия си брат Стефан, който го удари в земята.

Виктор има двама братя, за които почти никой не знае, защото не се показват публично. Днес обаче виждате Стефан, който също като Виктор обича да тренира и да блъска в залата. С тази разлика, че от доста време насам Виктор го прави сам, а Стефан с гаджето си.

Той е обвързан от около година с чаровна сладурана на име Мими, с която тренират, пътуват и си правят забавни снимки и клипчета заедно. Всички тези неща преди време и Виктор ги правеше с любимата си жена, но уви, тя го напусна.

Едва ли има някой, който да не помни разтърсващото любовно обяснение, което Стоянов направи на Мария Тарашманова в нета след края на връзката им. Той записа клип с много техни специални моменти и едва не се разплака като говореше за любовта си в него.

Самата Мария не сдържа сълзите си и отговори дни по-късно на клипа, но даде да се разбере, че връщане назад няма и тя е взела своето решение.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.