Ергенката Пам Велидис взриви: Откакто тренирам, започнаха да ми предлагат оферти за огромни суми! (ВИЖ ТУК)

Пам Велидис разкри, че вече е като пристрастена към фитнеса!

https://goreshto.net/shoubiznes/ergenkata-pam-velidis-vzrivi-otkakto-treniram-zapochnaha-da-mi-predlagat-oferti-za-ogromni-sumi-vizh-tuk/142736 Goreshto.net
Ергенката Пам Велидис взриви: Откакто тренирам, започнаха да ми предлагат оферти за огромни суми! (ВИЖ ТУК)

Пам Велидис разкри, че вече е като пристрастена към фитнеса!

Помним я от "Ергенът" с Евгени Генчев, който не се влюби в нея, но я защитаваше от обидите на останалите участнички и я прие за приятел. Да, става дума за Пам Велидис, която още продължава да работи като плюс сайз модел, макар че отдавна вече яко тренира.

Може би от година, че е повече, Велидис е като пристрастена към фитнеса, както самата тя признава. "Тръгвам на работа всеки ден и си мъкна с мен сака с екипа за фитнес залата. Затова и много се ядосвам ако се разбера за среща с приятел и той я отмени в последния момент - ядосвам се, защото заради него не съм си взела сака и така пропускам и тренировката си", обяснява тя.

Пам разкри също нещо взривяващо и то е, че откакто тренира, е започнала да получава чести и доста примамливи оферти за много пари. Не, не от мъже с цел консумация, а от фирми за хранителни добавки, които искали от нея да рекламира хапчета за отслабване.

"Никога не бих приела нещо подобно, защото това вреди на жените. Казвала съм го и на фирмите, и на приятели, които са ме молили. Нищо не става с хапчета, когато иде реч за оформяне на тялото. Само режим на хранене и спорт помагат, така че започнете да се грижите за себе си от днес", съветва Пам Велидис.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.