Ергенката Венета заплаши: Скоро ще разкрия как държат гладни момичетата в "Ергенът"! Ще ви падне шапката!

Венета Костова обеща да направи истинска сензация!

https://goreshto.net/shoubiznes/ergenkata-veneta-zaplashi-skoro-shte-razkriya-kak-darzhat-gladni-momichetata-v-ergenat-shte-vi-padne-shapkata/111690 Goreshto.net
Ергенката Венета заплаши: Скоро ще разкрия как държат гладни момичетата в "Ергенът"! Ще ви падне шапката!

Венета Костова обеща да направи истинска сензация!

Помните ли зевзечката Венета Костова от първия сезон на "Ергенът"?! Всъщност ако има някоя, която да се запомни, то това ще е тя. Е, не с нещо особено положително и за пример, а с обърнатите чашки, лиготиите и признанията, че си търси богат мъж, който да я лигави, а тя да не работи, но... поне показа искреност и доза доброта.

Сега обаче същата тази Венета, се е настървила към продуцентите на предаването, защото обеща скоро да направи разкритие, което да накара всички да онемеят.

Венетка се пусна в мрежата по бански наскоро и събра очите на всички с изпосталялата си фигура. Тя буквално се е стопила, като призна, че това се дължи не само на блъскане във фитнеса, но и на редовен глад. Дали е доброволен този глад, или Венета е закъсала за пари и още не може да си намери гадже, не е ясно.

Това, с което тя потресе обаче, е разкритието, че и в ултра луксозното имение, в което живяха три месеца по време на снимките на "Ергенът", са ги държали често пъти гладни.

"Това беше при нас, същото е било и сега, при Евгени Генчев. Момичетата, които участват в това предаване, са оставяни системно гладни, да не би да развалят снимките. Скоро ще разкажа големи неща", заплаши Венетка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.