Ернестина Шинова изригна: Абе, вие адекватни ли сте, бе?!

Ернестина Шинова не си поплюва, скочи бясна!

https://goreshto.net/shoubiznes/ernestina-shinova-izrigna-abe-vie-adekvatni-li-ste-be/116973 Goreshto.net
Ернестина Шинова изригна: Абе, вие адекватни ли сте, бе?!

Ернестина Шинова не си поплюва, скочи бясна!

Ернестина Шинова е известна с любовта си към животните. Двамата с Андрей Слабаков винаги са имали кучета в двора на къщата си и не крият, че не могат без тях. Затова и актрисата взе отношение към предложението за новия закон за домашните любимци, който грози с големи глоби всички техни притежатели.

В закона се казва, че ако човек има домашен любимец, особено куче, и не го впише до 15 дни в книгата на етажната собственост, то ще бъде наказан с глоба, която може да е в размер от 50 до 250 лева. За кучетата ще трябва задължително да се заплаща и входна такса, при това ежемесечно.

"Как си го представят това тези хора в парламента, адекватни ли са?! Това е недопустимо и безумно. Колко хора няма да могат да си платят за своя любимец и ще бъдат принудени да го изоставят. Ще се увеличи броят на бездомните кучета, защото българинът и без това е толкова "богат", че пари за храна нормална няма, камо ли да му искат такса куче", гневи се Ерна.

При това тя и Слабаков живеят в къща, а не в блок и въпреки това Шинова не остана безучастна по казуса. Тя получи и моментална подкрепа от Здравко от "Ритон".

"Ако я узаконят и я въведат тази такса, то утре ще ни взимат и такса за въздуха, дето го дишаме. Писна ми от политици, които работят постоянно срещу народа си", казва Здравко Желязков.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.