Ернестина Шинова вцепени с признание: Оживях по чудо! (ВИЖ ТУК)

Ернестина Шинова трябва да даде курбан!

https://goreshto.net/shoubiznes/ernestina-shinova-vcepeni-s-priznanie-ozhivyah-po-chudo-vizh-tuk/111745 Goreshto.net
Ернестина Шинова вцепени с признание: Оживях по чудо! (ВИЖ ТУК)

Ернестина Шинова трябва да даде курбан!

Ернестина Шинова вцепени и зрителите на "Преди обед", и водещите Сашо и Деси, с признанието си, че наскоро й се е случило да оцелее като по чудо. При това от ситуация, с която тя няма нищо общо.

Ерна, половинката й Андрей Слабаков и неговата майка били на Женския пазар в центъра на столицата, когато двама мъже се скарали и се сдърпали за пистолет. В следващия момент оръжието гръмнало само на косъм от Ернестина, която останала като препарирана.

"Хората се разпищяха, започнаха да бягат, настана суматоха и това е съвсем разбираемо. Аз обаче седях като чук - не мърдам, не шавам, не знам и дали съм дишала. Просто така се ошашавих, че не можех да помръдна. Е, поне видях развитието на "филма", когато единият удари другия с пистолета в главата и го "паркира", смее се сега Ернестина, но тогава изобщо не й е било смешно.

След като накара Сашо Кадиев и Деси Стоянова да се ококорят от разказа й, актрисата спокойно започна да обсъжда проблемите в образованието ни и масовата простотия на учениците.

"Ами, не може да не се четат книги, а после да се опитват да зубрят това, което им се преподава, без да го схващат. Все повече деца са функционално неграмотни и не ми се мисли какви професии ще захващат", казва актрисата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.