Ето го: Милица Гладнишка официално показа мъжа си!

Милица Гладнишка и Иван Велчев са заедно от години!

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-go-milica-gladnishka-oficialno-pokaza-mazha-si/127727 Goreshto.net
Ето го: Милица Гладнишка официално показа мъжа си!

Милица Гладнишка и Иван Велчев са заедно от години!

Актрисата Милица Гладнишка е неизменна част от предаването "Кой да знае". Двамата с водещия Сашо Кадиев определено внасят колорит на шоуто, но вчера Гладнишка разкри и най-важната част от личния си живот. Показа в ефир своя партньор в живота Иван Велчев.

Да, именно той е мъжът на Гладнишка, а снощи бе на участие в предаването. Двамата живеят заедно вече доста години, но Иван все пак се подсигури и обяви в ефир, че ако темпераментната му половинка го натири, ще с върне в апартамента си във Враца.

"Затова и не го продавам, държа си го. Че знам ли я тази фурия какво ще измисли ако я разлютя", смее се Иван. А после добави още настроение с репликата, че Милица има най-страхотните балкони - сравни я с Памела Андерсън...

Иван Велчев е актьор, но не го виждаме на екран, защото през повечето време озвучава филми. Гласът му ни е познат много повече от лицето, но това било заниманието, което му доставя удоволствие.

Както знаем, Милица Гладнишка няма деца, но не е ясно каква е причината за това. Мнозина предполагат, че просто искат да са си двамата с Иван и никой не може да ги съди за това.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.