Ето как бройка мъжете: 63-годишната Кристина Димитрова си показа огромните бомби! (СНИМКИ)

Кристина Димитрова може и да е на години, но иска мъжете да я желаят!

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-kak-broyka-mazhete-63-godishnata-kristina-dimitrova-si-pokaza-ogromnite-bombi-snimki/128826 Goreshto.net
Ето как бройка мъжете: 63-годишната Кристина Димитрова си показа огромните бомби! (СНИМКИ)

Кристина Димитрова може и да е на години, но иска мъжете да я желаят!

Това, че е станала на 63 години изобщо не означава, че е изгубила желанието си да бъде харесвана и искана от мъжете. Е, вярно е, че това става все по-трудно, но естрадната певица Кристина Димитрова знае как се прави...

Дуетната половинка на Орлин Горанов си организира шеметна почивка на райското кътче - Малдивите и се похвали оттам с фотоси. Разбира се, Криси можеше да си снима вилата, храната или себе си в лятна рокля (примерно), но избра да заложи на разголените си бомби, които наистина са доста големи.

Тя се щракна от кристалните води на Малдивите и не пропусна да акцентира именно на любениците си. Не сме и очаквали друго - под точно този кадър имаше най-голям брой лайкове и сърчица, а и цветисти коментари - предимно от мъже.

Този, който изпъкна, бе написан от самия Орлин Горанов, който я нарече "русалка", с което двамата доказаха, че изобщо не са скарани и не си говорят, както се твърдеше наскоро. Горанов и Димитрова са близки от десетилетия и не само като колеги, но и като добри приятели. За романтични отношения помежду им обаче и дума не може да става.

"Кристинка се оглежда за някое младо агнешко, което да забърше, затова се изтипосва така", смеят се в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.