Ето коя е жената на Христо Калоферов и защо я крие досега! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-koya-e-zhenata-na-hristo-kaloferov-i-zashto-ya-krie-dosega-oshte-podrobnosti/47437 Goreshto.net
Ето коя е жената на Христо Калоферов и защо я крие досега! (още подробности)

Христо Калоферов живее с 41-годишната Мила!

Новинарят Христо Калоферов има дете от няколко години, но от самото му раждане досега никой не е видял, нито чул за родилката – жената до Христо. Някои дори шушукаха, че бебето е родено от сурогатна майка, други твърдяха, че е осиновено, трети свързваха Калоферов с различни мъже, с които имал връзка.

В крайна сметка стана ясно, че той наистина има жена и тя се казва Мила. Мила е на 41 години и не е популярна личност, затова и се крие така старателно от обществеността. Половинката на Христо Калоферов работи в сферата на психологията и била крайно сдържан, скромен и тих човек, който в никакъв случай не иска лицето и името му да са в устите на хора и медии.

“Христо се съобразява с желанието й и я разбира. Двамата се познават отдавна като преди това са били приятели. Връзката им е по-скоро духовна, отколкото силно разтърсваща и страстна, което за семейство може би е по-удачният вариант”, разкриват близки до водещия.

Иначе самият той може да бъде видян на снимки в нета само със сестра си и майка си, а знаем, че трагедия е отнела баща му още докато е бил дете. Мъжът е бил убит в скандал с роднина, което и до днес тежи на Христо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.