Ето я красивата булка! Кадиев вече не е "Мамин Сашко", а "Ивелинин Сашко"! (СНИМКИ ОТ ПОДПИСВАНЕТО)

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вече са съпрузи!

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-ya-krasivata-bulka-kadiev-veche-ne-e-mamin-sashko-a-ivelinin-sashko-snimki-ot-podpisvaneto/140734 Goreshto.net
Ето я красивата булка! Кадиев вече не е "Мамин Сашко", а "Ивелинин Сашко"! (СНИМКИ ОТ ПОДПИСВАНЕТО)

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вече са съпрузи!

Честито и горчиво! Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вече официално са съпрузи, а той престана да бъде Мамин Сашко, за да стане Ивелинин Сашко. Както се знае от дни, сватбата е във винарска изба близо до Пловдив, а тържествата траят три дни като започнаха още от петък вечерта с вечеря сред лозята.

Тази вечер гостите ще купонясват до късно, а може и до зори, а какво са подготвили младоженците за утре, още не се знае. Това, което всички нямаха търпение да видят обаче, е булката. Е, признаваме, че е много красива!

Ивелина Чоева е избрала крайно нежна и ефирна булчинска рокля, без грам натруфеност, помпозност и кич. А на стройната й фигура тази рокля пасна като ръка в ръкавичка.

Ивелина и Сашко са двойка от няколко години, а той така и не смяташе да встъпва в брак през живота си, но ето, че любовта му даде друг акъл. Любовта или самата Ивелина, която била категорична, че няма да има деца, ако няма подпис.

"Хвана го натясно, защото знае какво иска и си го заявява. А това е много добро за всяка жена. Жалко, че много дами се страхуват да заявят себе си, за да не загубят мъжа. Ами значи просто това не е бил вашият мъж", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.