Ето я новата Мира Добрева: Водещата смени визията и мъжа! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-ya-novata-mira-dobreva-vodeshtata-smeni-viziyata-i-mazha-snimki/47041 Goreshto.net
Ето я новата Мира Добрева: Водещата смени визията и мъжа! (СНИМКИ)

Мира Добрева слага ново начало!

Мира Добрева сложи точка на миналото си и вглеждането си в него. И се зарече, че от началото на тази година тръгва по нов път, само напред. За целта тя направи първо това, което прави всяка жена, решена на ново начало, а именно – смени визията си. Мира вече е с нов цвят на косата, като вместо русокоса е червенокоса. В прическата й също има лека промяна.

Хората я харесаха, но най-вече се усетиха на какво се дължи това и я поздравиха. Оказва се, че след години на душевен тормоз, Мира най-сетне е решила да остави зад гърба си Жоро Торнев и да не се връща при него за нищо на света. Както тя самата призна неотдавна, те са разделени от две години, но кой знае защо досега не искаше да споделя тези неща. Вероятно още не е била готова за промяната.

Знаем, че Торнев й изневери и то неведнъж, а Добрева толкова го обичаше, че намери сили да му прости. И наистина го направи, но нещата не потръгнаха. “Не можеше. Просто не се получи. Нямали сме скандали, обиди, разправии, но тази празнина, която зейна след тези неща, не можеше да се запълни. По-добре сме така, аз съм по-добре така. И гледам напред”, казва водещата. Която обаче се усмихва и не иска да отговори има ли и нова любов в живота й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.