ЕТО Я: Вижте Светлана Гущерова отблизо и без грим! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова се пусна в нета без макиаж и в едър план!

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-ya-vizhte-svetlana-gushterova-otblizo-i-bez-grim-snimki/137609 Goreshto.net
ЕТО Я: Вижте Светлана Гущерова отблизо и без грим! (СНИМКИ)

Светлана Гущерова се пусна в нета без макиаж и в едър план!

Без грим и в едър план - кой би предположил, че ще видим така в мрежата не друга, а самата Светлана Гущерова. Мис Претенция, както я наричат мнозина, заради манията й по парите и лесния начин на живот, винаги се е стараела да се показва само обработена - и външно, и с фотошоп.

Тук обаче половинката на Християн Гущеров се пусна натурална, за да покаже, че си прави естетични интервенции и процедури за хубава кожа при една от най-известните столични дерматоложки.

Вижда се, че по лицето на бившата плеймейтка е "играно" доста - устните, носа, веждите и скулите са пипани поне няколко пъти. Брадичката й също има намеса, а като нищо са й повдигани и горните клепачи на очите.

Въпреки че видимо е без грим на кадрите, Гущерова не успя да заблуди всички, защото фотосите са минати през филтър. Не филтър за грим и за ярки корекции, но такъв за изравняване на тена и леко уголемяване (отваряне) на очите, ако щеш...

"Нали се сещате, че Светланка никога няма да се покаже в пълната си естественост. Едно нещо само може да коригира по себе си и пак ще го направи, но ще мине така, все едно кадърът е съвсем неподправен. То това е и майсторлъкът на качествената обработка все пак", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.