Ето защо е такава: Бащата на Виктория Капитонова - агресивен алкохолик?! (вижте какво призна)

Виктория Капитонова направи шокиращо признание!

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-zashto-e-takava-bashtata-na-viktoriya-kapitonova-agresiven-alkoholik-vizhte-kakvo-prizna/123292 Goreshto.net
Ето защо е такава: Бащата на Виктория Капитонова - агресивен алкохолик?! (вижте какво призна)

Виктория Капитонова направи шокиращо признание!

Рускинята Виктория Капитонова се прочу със злобния си нрав още от участието си в "Ергенът". Там тя си спечели антипатиите на зрителите с интригантството и сприхавия си характер, а агресията й към любимката на Виктор Стоянов - Алекс Гърдева, беше капакът на всичко.

Е, ето че днес Викито обясни защо се е получило така в предаването и призна, че като пийне, става зла и агресивна. "Винаги съм била такава. В имението в Бодрум постоянно бяхме на чашка, особено по време на вечерите с Виктор, а и храната ни беше малко. Когато пийна съм особено агресивна, започвам да се карам и да скачам на който ми попадне, такава съм и с гаджето си. Затова той мрази да пия", смее се Капитонова.

След което обаче хвърли бомбата като разкри, че се е метнала явно на баща си, който пиел и ставал лош, избивало го на агресия...

Тези думи накараха потребителите да реагират втрещено и най-сетне да си обяснят защо Виктория е станала това, което е. А именно - скандалджийка и заклета материалистка.

"То с такъв родител какъв да станеш?! Иска да си осигури живота, момичето, за да не се налага да проси от техните. А кавгите ги е взела от него - да не дава Господ да живееш под един покрив с пияница, че и агресор", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.