Ева Веселинова не успя да се върне в телевизията и... реши да ражда!

Ева Веселинова иска да има трето дете!

https://goreshto.net/shoubiznes/eva-veselinova-ne-uspya-da-se-varne-v-televiziyata-i-reshi-da-razhda/130668 Goreshto.net
Ева Веселинова не успя да се върне в телевизията и... реши да ражда!

Ева Веселинова иска да има трето дете!

Все нещо трябва да се прави в този живот. След като изкара майчинството с близнаците си, Ева Веселинова мечтаеше отново да се върне на работа в телевизията, но удари на камък. Оказа се, че кариерата, с която се гордееше навремето, е останала в миналото. Вече има нови лица, нови "звезди", нови връзки и за Ева място няма.

Е, макар и с лека обида в сърцето, Веселинова реши, че няма да се оставя на емоциите и ще си намери друго занимание. А именно - една нова бременност и трето дете. Да, тя обяви намерението си отново да стане майка, но пропусна да уточни какво е мнението на таткото по този въпрос.

Единственото, което знаем за мъжа на Веселинова е, че работи като полицай. Тя продължава да го крие от всички така, сякаш е някакво чудо или съкровище, което всички ще пожелаят да откраднат.

Двамата имат близнаците си Борис и Стефания, а сега Ева обмисля зачеването и на тяхно братче или сестриче. Блондинката твърди, че не се тревожи за килограмите си, въпреки че не успяла да се възстанови напълно след първото раждане.

"Мъжът ми ме обича и по-пищна, а и така бюстът ми е в пъти по-апетитен", смее се бившата репортерка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.